HALDORÁDÓ Micro Pellet - TripleX

Cikkszám: 5991234614703

Kategória: Etetőanyag,pellet

Nagy Ponty + Tintahal + Frankfurti kolbász / piros - fekete - citromsárga

2mm - Pellet

Ár: 1.190,00


A kisméretű etető pelletek csalogatóhatása igen látványos. Kifejezetten kívánatos a használatuk apróhalakkal terhelt tavakon, ugyanis nem hagynak vízközt nyomot, nem húzzák le az aljzatra az apróságokat, ezzel is szelektálva a halméretet. A Micro Pellet családunk olyan ízesített, 2 mm-es szemekből áll, amelyek vízbe érvén gyorsan elkezdik magukból ontani értékes összetevőiket, miközben megázva sem veszítik el formájukat. Etetőanyagba keverve, tovább növelhetjük annak beltartalmát és fogósságát, ekkor az adagolási mennyiség 20-40% között mozoghat, attól függően, hogy mennyire szeretnénk tartalmas kajával kedveskedni a halaknak. Önmagában is használható, ebben az esetben csúzlival, spomb-al, vagy akár etetőcsészével is bejuttathatjuk.
10 féle változatban kínáljuk, ezek: Csoki-Narancs, Kék Fúzió, Édes Ananász, N-Butrity Carp, Eper, Mézes Pálinka, Szuper Színes Ponty, Chilis Tintahal, Fekete Tintahal és TripleX.

Micro Pellet – TripleX
A 2020-as év bomba újdonságai a BlendeX TripleX csalik, így nem maradhat ki a kínálatból egy ezekkel harmonizáló micro pellet sem. A Nagy Ponty – Tintahal – Frankfurti Kolbász kevert aromával rendelkező, fekete – sárga – piros szemekből álló mix tökéletes kiegészítője a többi Triplex terméknek.